Route PDF Print

Met de Auto
Komend over de A7 vanuit de richting Amsterdam of vanaf de Afsluitdijk neemt u afslag 14, Den Oever/Den Helder en u rijdt rechtdoor over de N99. Bij Hippolytushoef gekomen slaat u bij de rotonde rechtsaf het dorp in.

Komende vanuit Den Helder/Alkmaar rijdt u op de N99 en gaat u bij de tweede rotonde linksaf Hippolytushoef in. Iets voorbij die rotonde staat ook een plattegrond van Hippolytushoef.

 

De Hippolytuskerk is echter al vanuit de verte goed zichtbaar en staat midden in het dorp. Rond de kerk is voldoende (gratis) parkeerruimte. Tevens is er vlakbij nog een grote gratis parkeerplaats bij de Aldi Supermarkt, gelegen achter de huizen die u vanuit de kerkdeur ziet.

 

 

 


 

Met openbaar vervoer (lijn 135 Connexxion)  
Vanuit Den Helder (vertrek station NS aldaar om 15.01 uur) arriveert u om 15.20 uur in Hippolytushoef, halte N99. Van daaruit gaat u door het tunneltje onder de rijksweg het dorp in en loopt u in ongeveer 5 minuten naar de kerk midden in het dorp.

Terug naar Den Helder vertrekt de bus vanaf de dorpszijde om 35 minuten over het hele uur.

Vanuit Hoorn (vertrek station NS aldaar om 13.46 of 14.46 uur) komt u in Hippolytushoef halte N99 aan om 14.35 of 15.35 uur. Terug gaat u onder de rijksweg door en vertrekt de bus om 20 minuten over het hele uur.

 

11